SODA blog

Hello! Ezen a blogon egy teljesen új szemléletű ügynökségcsoport, a SODA Group szakembereinek írásait olvashatod. Ami szerintünk érdekes lehet a kreatív szakmában, a médiában vagy a weben, azt itt megtalálod. Nem fröcsögünk, hanem gondolkodunk. Így írunk mi.

Friss topikok

Címkék

Közösség

Ügynökségeink

OANDER Media

OANDER

Ergonómiai tervezés, User interface design és fejlesztés,
Online üzletfejlesztési stratégia

Webtown Informatika

Webtown

Szoftverfejlesztés, Portálfejlesztés, IT tanácsadás, Rendszerintegráció, SEO

PlotPoint Kreatív

PlotPoint

Filmgyártás, Digitális trükkök, Branding, Copywriting, Outdoor és print kreatív

Clue Communication

Clue PR

Klasszikus és online PR, social media menedzsment, stratégiai tervezés

Kapcsolat

Telefon: 06-1/319-1663

Sajtó: sajto@sodagroup.hu

A sztori a legtehetségesebb brit.

2013.06.20. 11:53 Körömi János

A múlt hét attól volt hangos, hogy a Britain's Got Talent című tehetségkutató műsort az ex-Hip-Hop Boyz tag, Real Action által vezetett Attraction árnyszínház nyerte - akiknek ezúton gratulálunk! :)

De nézzük egy kicsit távolabbról a képet. A kezdetben zenei tehetségkutatókban hogyan nyerhet egy vizuális műfaj? Egyáltalán kikkel kellett idén megküzdeniük a döntőben?

Történetekkel.

Ha belegondolunk, mi repítette a magyar csapatot Nagy-Britannia trónjára, rájövünk, hogy az igazi hozzáadott érték a történetmesélésben van. Az első sokkot az okozta a nézőkben és a zsűriben, és az emelte a legjobbak közé az egyébként látványos fény-árnyék-tánc-játékot, hogy feldolgoztak egy emocionálisan erős történetet. Ezután már persze nem volt megállás, és az Attraction csapata eljutott a döntőbe, ahol szintén egy történettel - a britek történetével taroltak.

Ha megnézzük az idei döntősöket, rájövünk, hogy minimális volt azoknak a száma, akik puszta énekhanggal jutottak a legjobbak közé. Mozgássérült viccmesélő kisfiú, kisiskolás tánccsoport, 11 éves "popdíva", hasbeszélő, raszta kissrác... Látható, hogy a produkciók mögé felépített történet az, amivel ma meg lehet nyerni egy tehetségkutatót.

Több ilyet!

We love stories... :) 

komment

süti beállítások módosítása